Publicaties, voorlichting en nieuws

NLB is u graag van dienst bij uw vragen omtrent personenliften en goederenliften. NLB is aangesloten bij- en onderhoudt contacten met alle instanties die van belang zijn voor liftveiligheid. Hierdoor zijn wij op de hoogte van en nauw betrokken bij de permanente ontwikkelingen in de regelgeving rondom liften. Op deze pagina informeert NLB u over het onderhoud van liften, zetten we relevante wet- en regelgeving rondom liftentechniek op een rij, gaan wij in op het veilig werken met liften en goederenheffers en informeren wij over de nieuwste ontwikkelingen. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met het NLB secretariaat

NLB Nieuws

De rubriek waarin u het relevante nieuws en de belangrijke activiteiten voor de Nederlandse lift technische bedrijven vindt. Ook treft u hier onze persberichten, onze standpunten en ons verenigingsnieuws aan.

Lees NLB Nieuws

Publicaties in de liftindustrie

Zijn onderdelen in uw lift toe aan renovatie omdat de lift niet meer aan uw wensen voldoet of is een vérder gaande modernisering nodig? Ook dan bent u bij de NLB-liftbedrijven aan het goede adres.

Lees NLB Publicaties

Voorlichting over het veilig gebruik van liften

Regelmatig preventief onderhoud is essentieel voor de bedrijfszekerheid en levensduur van uw liftinstallatie. Bovendien toont u hiermee aan dat uw liften altijd deugdelijk zijn onderhouden tijdens de gebruiksfase.