Kwaliteit, vertrouwen en tevredenheid zijn voorwaarden voor een duurzame relatie.

NLB-leden bieden full-service en zijn van alle markten en merken thuis. Waar mogelijk, werken zij met merkonafhankelijke componenten. Dat biedt u veel vrijheid en flexibiliteit. Steeds zoeken zij met u naar de meest adequate oplossing om uw liften veilig en betrouwbaar te laten werken. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

De leden van de NLB ontwikkelen, produceren, installeren, renoveren, moderniseren en onderhouden liften en verhelpen storingen. Bovendien kunnen zij u adviseren bij uw onderhoudsplanning en het opstellen van (meerjaren)onderhoudsbegrotingen. Voor assistentie en bemiddeling bij het uitvoeren van keuringen door hiertoe bevoegde keuringsinstanties kunt u eveneens bij hen terecht.

Vanzelfsprekend staan alle NLB-liftbedrijven voor een transparante prijsstelling. Hierdoor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Kwaliteit, vertrouwen en tevredenheid zijn voorwaarden voor een duurzame relatie. NLB-leden realiseren zich dat heel goed. Zij zijn pas tevreden als u dat bent én blijft.

Nieuwbouw en montage

Wilt u een nieuwe lift? De NLB-leden zetten graag hun deskundigheid en praktijkervaring hierbij in. Vanaf het ontwerp, de engineering en de productie tot en met de installatie. Hun producten zijn altijd maatwerk.

Lees meer >>

Afgestemd op wat u nodig hebt en op de maatvoering in uw gebouw. Samengesteld uit vrij op de markt verkrijgbare materialen van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs.

Renovatie en modernisering

Zijn onderdelen in uw lift toe aan renovatie omdat de lift niet meer aan uw wensen voldoet of is een vérder gaande modernisering nodig? Ook dan bent u bij de NLB-liftbedrijven aan het goede adres.

Lees meer >>

Zij inventariseren samen met u wat vervangen moet worden en stellen hiervoor een duidelijke planning en begroting op. Daarbij kijken zij ook naar mogelijke energiebesparingen en of voldaan wordt aan de wet- en regelgeving.

Onderhoud en reparatie

Regelmatig preventief onderhoud is essentieel voor de bedrijfszekerheid en levensduur van uw liftinstallatie. Bovendien toont u hiermee aan dat uw liften altijd deugdelijk zijn onderhouden tijdens de gebruiksfase.

Lees meer >>

Onze leden bieden verschillende onderhoudscontracten aan, afgestemd op uw behoefte en ongeacht het type en bouwjaar van de lift. Als merkonafhankelijke liftenspecialist is hun kennis niet beperkt tot specifieke producten en fabricaten. Ook denken zij mee over de onderhoudsplanning en -begroting.

Veel NLB-leden geven een kwaliteitsgarantie op onderdelen. Komt toch een storing voor, dan kunt u rekenen op snelle en deskundige reparatie.